Услуги

image

Проектиране

Проектирането е една от първите и най-важни стъпки, която трябва да се премине преди стартирането на всеки строителен обект.

Виж още
image

Изграждане и анализ

Проектирането и изграждането на нашите обекти върви паралелно с детайлен анализ на изискванията на клиента и неговите нужди.

Виж още
image

Дизайн

Ние работим в тясно сътрудничество с професионални дизайнери, които разработват цялостни екстериорни и интериорни решения.

Виж още
image

Реконструкция

Ние се занимаваме със строителство и ремонтни дейности от 2004 година. Фирмата разполага с професионалисти в редица области.

Виж още

Допълнителни дейности

 • 3D моделиране

  Разработване на триизмерни визуализации, онагледяващи в детайли и от различен ракурс архитектурни, технически и интериорни проекти.

 • Интериорен дизайн

  Консултация и разработване на идеен проект, избор на цветове и материали, ремонт, довършителни работи и обзавеждане до ключ. 

 • Предприемачество

  Проучване и закупуване на терени за строителство, консултантски услуги и изготвяне на инвестиционни проекти. 

 • Обслужване на обекти

  Гаранционно и следгаранционно обслужване на изградените обекти и прилежащите им съоръжения. Изготвяне на технически експертизи и предписания. 

 • Сграден мениджмънт

  Управление на имоти, поддръжка на сградни системи и инсталации, почистване, озеленяване, охрана и осигуряване на вътрешен ред. 

 • Сградни съоръжения

  Цялостни инженерингови решения – от проучване и технико-икономически анализ до изпълнение на завършен проект.