За нас

Лого на Слав Строй ООД 350х325

Кратко представяне на дейностите

Строителна фирма „Слав строй” ООД развива дейност в областта на проучването, проектирането и изграждането на жилищни и административни сгради. Основана през 2004 година и до днес тя не прекъсва дейността си въпреки предизвикателствата на новото време и пазара. За тези години успява да се наложи и докаже като коректен и надежден партньор.

Нашите принципи

Нашите принципиС ясна визия „Слав строй” ООД залага на висок професионализъм, коректност и качество.Компанията си поставя амбициозната цел да преследва максимално задоволяване на клиентите си и всеки краен продукт да е израз на качество, сигурност и комфорт. За целта фирмата работи с висококвалифициран екип и утвърдени принципи за реализиране на проектите си:

 • Безкомпромисност към материалите – качество при подбора на съвременни материали и технологии, утвърдили се в европейската строителна практика.
 • Иновативност – прилагане на новите тенденции при проектирането и изпълнението на проектите.
 • Отговорност и сигурност – постоянен мониторинг на процеса.
 • Уважение, стриктност и лоялност към клиента и поетите ангажименти.
 • Упоритост, прецизност и постоянство в преследването на най-добрия резултат.

Нашият опит

До днес фирмата развива множество самостоятелни обекти, които приключва успешно и създава свой собствен стил, начин на проектиране и изпълнение.

 • 16 завършени жилищни сгради
 • 1 завършена офис сграда
 • 1 завършен комплекс
 • 1 реконструкция на замък
 • много предстоящи проекти

Акценти

Iso 9001:2000След като вече е редовен член на Камарата на Строителите в България, през 2006 година фирма „Слав строй“ ООД успешно защитава и пред Oehmi EuroCert GmbH Магдебург сертификат по управление на качеството – ISO9001:2000 в област „Строителство на обществени, жилищни, промишлени и административни сгради“. През 2008 година Oehmi EuroCert GmbH Магдебург отново потвърждават сертификацията.

Добрият екип е в основата на всяка добре свършена работа. Ето защо „Слав строй” ООД се грижи за постоянното обучение на целия наличен състав. Разполагаме с опитен управленски и инженерно-технически екип и висококвалифицирани строителни работници с опит и знания в своята област. Стараем се нашите специалисти да са хора с желание за самоусъвършенстване и да работят с любов. Ние знаем, че правилната мотивация е ключ към успеха, затова мотивираме хората си да бъдат принципни, отговорни и всеотдайни.

Ние не строим сгради, ние изграждаме домове. Локализираме обектите си в комуникативна и благоустроена средa и създаваме всички необходими удобства, за да получите комфорт, уют и удоволетворение. Нашата най-голяма награда е Вашата доволна усмивка! За „Слав строй” ООД клиентите и техните изисквания са на първо място. Ние работим, за да реализираме Вашите идеи, изисквания и мечти. Основните ни приоритети са вниманието към клиента, отговорността към поетите ангажименти и сигурността в процеса на работа и експлоатация на обектите.

Какво казват клиентите за нас?

 • Страхотен екип! Останах с добро впечатление защото работят внимателно и качествено.

 • Много съм щастлив, че избрах да работя със Слав Строй когато реших да закупя жилището си. Фирмата се управлява и ръководи от много позитивни хора, които имат необходимите знания и професионализъм и се стремят винаги да намират правилното решение за всеки проблем. Винаги съм се възхищавал на творчеството и волята на екипа на фирмата за постигане на поставените цели и изплънение задачите по най-добрия начин. Слав Строй е организация с глобална визия и идеи, но в същото време те винаги държат и на детайлите, а такава комбинация е много полезна и рядко срещана като качество. Горещо препоръчвам Слав Строй, като точният партньор за всякакъв вид проекти в областта строителството.